Brakovi na javnoj sceni ne opstaju baš dugo, ali neki na našoj estradnoj sceni su baš uspeli i traju po nekoliko decenija. Iako nema pravila, kao i nigdje u životu, svijetla pozornice mogu biti i bračna varnica, da sve funkcioniše u četiri zida. Mi smo za vas izabrali one koji su obilježili našu scenu:

Dragan Nikolić i Milena Dravić

Dragan Nikolić i Milena Dravić su se upoznali na snimanju filma „Kako su se volele dve budale“. U jednoj od pauza između snimanja 31. decembra 1971. godine otišli su u opštinu Vračar i vjenčali su se, a kumovala im je glumica Seka Sabljić.

Zorica Brunclik i Ljubomir Kemiš

Iako je bila dvije godine starija od njega, Kemiš se ipak zaljubio u Zoricu. U to vrijeme se pričalo po kuloarima da je ona kriva za razdor braka Kemiša i Vesne Zmijanac, međutim to nije istina. Uprkos svim pričama, Zorica i Kemiš i dan danas uživaju u skladnom bračnom životu.

– Vesnu Zmijac volim najviše na svijetu, samim tim što se razvela od tako divnog čovjeka, a meni je omogućila da upoznam veličinu prave ljubav – izjavila je jednom prilikom Zorica.

Lepa Brena i Slobodan Živojinović

Zvezda narodne muzike i uspješni teniser bivše Jugoslavije upoznali su se u novogodišnjoj noći 1988. godine, a vjenčali se nakon četiri godine zabavljanja na svadbi decenije u hotelu Interkontinental u Beogradu 7. decembra 1991. Brena i Boba će proslaviti 24. godinu braka u kojem imaju dvoje djece!

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Dragana Mirković se Toniju zaklela na vječnu ljubav prije 14 godina, ona je tada odlučila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici. Pjevačica je mir pronašla u Beču, gdje uživa u svakodnevnim stvarima i lijepim porodičnim trenuctima. Njih dvoje imaju dvoje djece.