Prva utakmica baraža za Drugu ligu, između drugoplasiranih timaova Regionalnog Centra i Zapada, Skugrića i Sloge iz Trna, prekinuta je zbog masovne tuče! Kako smo dobili prve informacije, haos su izazvali gostujući navijači iz Trna, njih oko 50, koji su se sukobili prvo sa domaćim pristalicama, a potom i sa pripadnicima MUP-a.

Prekid se dogodio u 29. minutu kod rezultata 1:o za goste iz Trna.

– Ne mogu ništa više reći izuzev da je bio prekid utakmice, koji su izazavali gostujući navijači – rekao nam je u telefonskom razgovoru Mile Mandić, delegat pomenutog susretea.

Jedan od očevidaca dešavanja u Skugriću rekao nam je i ovo:

Neviđeno i nezapamćeno na terenima i utakmicama u našim ligama, ovo što se danas  desilo u Skugriću! I jedne i druge kazniti maksimalno, ali velika zamjerka ide i na pripadnike MUP-a Modriča koji su poslali pet policajaca da obezbjeđuju grupu nadrogiranih i pijanih navijača koji su najavili dolazak nekoliko danaranije. Isto tako velika krivica za čelnike FK Skugrić zbog ne pripremljenog prostora za te iste navijače koje su smjestili na tri metra iza klupe za domaće igrače i delegata koje dijeli ograda. Ne ponovilo se, na sreću bez smrtnih posljedica a moglo je biti svega,…

Kako smo nezvanično saznali u opštoj tuči ima dosta povrijeđenih, na sreću, bez teških povreda,…

Uz sve muke koje potresaju fudbal Srpske, kao da je trebalo i ovo da se desi. sada se postavlja pitanje i opravdanosti baraža u ovakvom trenutku,….