Još jedan veliki šamar za fudbal Republike Srpske!

Na utakmici regionalnog Zapada izmeđ Svodne i Naprijeda (2:3) došlo je do velikog incidenta, kada je domaći fudbaler Robert Janjetović, koji nije nastupio u ovom meču zbog kazne, udario mladog arbitra iz Gradiške Momčila Pavlovića!

Šta se dešavalo Svodni?

Naime, nakon isključenja igrača Ratka Bjelajca u 81. minutu i otvorenih prijetnji sudijama, delegat Miroslav Aleksić iz Banjaluke je obavijestio policiju o mogućim incidentima. Zbog toga su sudije i delegat nakon završetka utakmice ostali na terenu iz razloga bezbjednosti, čekajući pripadnike Policije. Prilikom dolaska policije predstavnik kluba Mladen Lajšić govori delegatu: “Evo policije, biće sve u redu!”

Na primjedbu delegata gdje je komesar za bezbjednost i redari, dobio je odgovor od predstavnika kluba “da čim se završi utakmica oni odu kući”.

Službena lica kreću prema prostorijama i u jednom trenutku jedno lice zadaje udarac zatvorenom pesnicom u glavu drugom pomoćnom sudiji Momčilu Pavlovic i bježi sa lica mjesta. Naknadno utvrđeno da se radi o igraču Svodne koji je pod suspenzijom ( Robert Janjetović). Na pitanje delegata o kome se radi, predstavnik kluba se ponio jako nekorektno i rekao da ne zna ko je lice.?!

Važno je napomenuti da komesar za bezbjednost i redari uopšte nisu bili prisutni kad se dešavao incident!

Pavloviću je ukazana pomoć u Novom Gradu, pa u Prijedoru i na kraju u Banjaluci.

Nezvanicno napadač je uhapšen od strane MUP-a i bio je pod uticajem alkohola.

Komesar za takmičenje će preduzeti sve mjere protiv kluba zbog loše organizacije, predstavnika kluba, komesara za bezbjednost i napadača na sudiju.

A, mi vam donosimo ekskluzivan snimak napada na sudiju, koji je sniman i po svemu sudeći bio je izrežiran od pojedinaca.

Pogledajte OVDJE!

Mi samo možemo dodati da je doživotna suspenzija iz fudbala blaga kazna za ovakve nasilnike…..