Poslije 18 godina provednih uz Jirgena Klopa, srpski stručnjak Željko Buvač odlučio je da krene svojim putem, a taj put mogao bi biti posut zvijezdama……

Priča sa Liverpulom je završena, iako je trofejni klub izdao šturo saopštenje u kojem je naveo da Buvač do kraja sezone neće biti uz ekipu, i da će se tada vratiti na “Enfild”, jasno je svima da od te priče nema ništa. “Mozak” Klopovog projekta krenuće samostalno u trenerske vode, a već prvi korak bi mogao biti džinovski!

Naime, prema našim izvorima Željko Buvač je sve dogovorio sa Arsenalom, kojeg će preuzeti na ljeto od legendarnog francuza Arsena Vengera, koji bi nakon 22 godine mogao odstupiti od čuvenih “topdžija sa Hajberija”. Očigledno da je došlo do zasićenja na obje strane i po svoj prilici Venger će nakon (ne)uspješne još jedne sezone mjesto prepustiti nekom drugom, a taj drugi biće Željko Buvač!

U narednim danima dok Buvač bude punio baterije u miru rodne Omarske biće poznato više detalje, ali očigledno da se sprema nešto veliko, i da će nekadašnji as banjalučkog Borca izaći na velika vrata evropskog fudbala, ali za razliku do sada kada je bio u sjeni Klopa, ovaj put samostalno.

Naš portal je prvi u Evropi donio ekskluzivnu vijest da je Željko Buvač sa Klopom novi menadžer Liverpula, sedam dana ranije od drugih….https://pravdabl.com//ekskluzivno-zeljko-buvac-u-liverpulu/…….  ovaj put sa vijestima ostajemo u Engleskoj, ali idemo do Londona…..