Generalku pred start Prve lige Srpske na „Predgrađu“ odigrali su Željezničar Sport Team i mrkonjićka Sloboda, a n kraju zanimljive utakmice slavili su gosti sa 1:3. Prvo poluvrijeme pripalo je izabranicima Branislava Krunića, koji su pogotkom Markovića u 28. minutu otišli na odmor sa prednošću. Međutim, u nastavku susreta potpuno druga slika na terenu. Rezervisti Slobode odigrali su mnogo bolje od Željine mlađarije, i sa tri pogotka preokrenuli tok meča u svoju korist. Za samo pet minuta nastavka Sloboda je postigla dva pogotka, prvo je izjednačio Topić, da bi u 50. minutu gol postigao Malinović, tačku na „i“ stavio je Jekić u 75. minutu.

 ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM – SLOBODA (MG)  1:3 (1:0)

Strijelci: 1:0 Marković (28), 1:1 Topić (48), 1:2 Malinović (50), 1:3 Jekić (75). Stadion: „Predgrađe“. Gledalaca: 50. Sudija: Draško Žarić (Kotor Varoš).

Željezničar Sport Team: Avdukić, Šaula, Petković, Čolić, Malić, Bosančić, Bilal, Ružičić, Kuzmanović, Marković, Jokanović. Još su igrali: Ćetković, Jovandić, Kuprešak, Vukelja, Knežević, Kalabić, Baštić.

Sloboda (MG): Kovačević, Jekić, Gračanin, Sladojević, Crnomarković, Malinović, Topić, Đukarić, Peno, Perović, Lazendić. Još su igrali: Modić, Antić, Mitrić, Vučković, Anđelić, Tešanović, Kokeza, Maksimović.