Marko Đurić, golman drugoligaša iz Donje Slatine, ekipe Mladosti konačno je došao na svoje!

Tokom zimskog pripremnog perioda stajao je na golu u sve četiri kontrolne utakmice i sasvim sigurno da je zadobio povjerenje Šefa stručnog štaba Marka Stojića, ali i ljudi iz Uprave.

Naš predsjednik Dragan Aranđić je pravi gospodin u punom smislu te riječi. Uvijek je dostupan za svakog igrača, a to je i te kako važno.

– Imali smo malo lošije rezultate u ove prve četiri pripremne utakmice. Očekuje nas još jedna u nedjelju u Dvorovima i mislim da će to doći sve na svoje, i da ćemo ući spremni u novu sezonu. Prvo kolo igramo sa Poletom, a onda nas očekuje derbi sa Borcem iz Šamca. U klub je došlo dosta novih imena, sve su to momci mladi, ima tu i starijih igrača kao što su Limić i Dragan Ilić, čiji savjeti mi mnogo znače kao mlađem i uz njih je sve lakše – istakao je nekadašnji golman Alfa Modriče i Orašja.

On naglašava posebno dobru atmosferu u i oko kluba.

– Ekipa je prava klapa! Tu je trener Stojnić, i naravno naš predsjednik Dragan Aranđić, pravi gospodin u punom smislu te riječi. Uvijek je dostupan za svakog igrača, a to je i te kako važno. Ako nam se sve poklopi, a nema razloga da ne bude tako, mogli bi biti pravo osvježenje u proljećnim bitkama na drugoligaškom Zapadu – dodao je Marko Đurić, jedinica Mladosti iz Donje Slatine.