Fudbaler Reala Luka Jović oglasio se saopštenjem iz Madrida u kome je objasnio zašto nije prisustvovao prvom rođendanu svog sina.

Pojedini mediji su spekulisali da se Luka Jović nije pojavio na slavlju u Beogradu zbog sadašnje devojke Sofije Milošević.

– S obzirom na to da pojedini mediji kojima ne želim da dajem reklamu pokušavaju u javnosti da me predstave kao lošeg oca, moram da se oglasim. Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam htio da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana. Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno – napisao je Jović na svom Instagram nalogu.

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSKRIN

Luka Jović i njegova nekadašnja partnerka Anđela Manitašević organizovali su proslavu povodom prvog rođendana njihovog sina Davida. Za ovu proslavu su angažovali pjevačicu Ivanu Pavković koja je počastvovana što će pjevati na ovom događaju.

– Luka i ja smo se sve dogovorili. On je savršen otac. Nažalost, sprečen je da prisustvuje rođendanu, ali sin odlazi u Madrid, gdje će takođe imati organizovanu zabavu za rođendan. Luka i ja odlično funkcionišemo. Dogovaramo se za sve u vezi s djetetom, ali ne bih da otkrivam šta mu je poklonio, jer je to dio naše privatnosti – rekla je Anđela za Kurir.