Za Vladu Đajića, direktora UKC Banjaluka i predsjednika gradskog odbora SNSD-a Banjaluka znamo da je svestran, i da podržava i te kako sport. Jedna od njegovih aktivnosti jeste i rad u OFK Lauš, regionalcu iz Banjaluke, koji krupnim koracima ide naprijed, zahvaljujuću upravo Đajiću i entuzijazmu ljudi oko njega, koji su pokrenuli fudbalsku priču s mrtve tačke.

– Povodom jubilarnih 70 godina Fudbalskog kluba Lauš, preko 200 mališana upisano je u besplatnu školu fudbala, čime se rijetko koji lokalni klub može pohvaliti. Sredili smo svlačionice, uredili teren, organizovali brojne manifestacije, imamo veliku podršku predsjednika Fudbalskog saveza BiH Vice Zeljkovića, a na čelu sa novom upravom idemo još snažnije naprijed. Oduvijek sam podržavao i pomagao Fudbalski klub Lauš i nastaviću to raditi sve dok živim. Drugarstvo, jedinstvo i osmijeh na licu svakog mališana nema cijenu – istako je Đajić i za kraj dodao i ovo:

– Želimo zdravu naciju, bavimo se sportom, jer u njemu je spas mnogih naših problema. Što nam djeca budu provodila više vremena na zelenim terenima, i mi stariji bićemo srećniji i zadovoljniji – naglasio je Đajić.