U Trnu misle na budućnost!

Dobri rezultati seniorskog tima, ali i podloga za vremena koja dolaze deviza je trnskog drugoligaša, a u sklopu saradnje ŠF Mladost Glamočani i Sloge, petorica mladih igrača rođenih 2007. godine, potpisalo je svoje prve Ugovore, i priključeni su prvoj ekipi koju trenira Predrag Majkić.

– Veliki dan za mene lično, a vjerujem i za sve one koji su s nama i uz nas. Postaje ljudi, a od svog rada zaradili ste i svoj prvi džeparac od, fudbala. Pred vaama je puno rada da opravdate povjerenje koje ste stekli, ali i napravite jednog dana još veći iskorak u svojim karijerima – naglasio im je prvi učitelj Milenko Petrović, direktor ŠF Mladost Glamočani.

S druge strane u Trnu su svjesni da ulaganjem u mlade imaju kapital koji nema cijenu.

– Odlična saradnja sa ŠF Mladosti daje prve rezultate. Ovi momci još uvijek mogu igrati za omladinske kategorije, ali sada su priključeni i prvoj ekipi i vjerujem da ćemo ih sve češće gledati u kombinaciji za najbolji sastav. Vjerujem da ćemo već od ljeta imati novu garnituru mladih koji dolaze iz našeg podmlatka – istakao je Saša Popović, predsjednik FK Sloga Trn.

A, momci zadovoljni, što su svjetla reflektora obasjala za tren i njih. A to su Stefan Peričević, Sergej Jojić, Nemanja Đukić, Siniša Miljević i Miloš Joldžić.