Fudbaleri Borca će za 15 dana gostovati u Beču, gdje će odmjeriti snage sa Austrijom u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Utakmica se igra na stadionu “Franc Hor” u austrijskoj prestonici sa početkom u 20.30 časova, a biće prenošen na prvom kanalu austrijske državne televizije!

Navedeno je to na zvaničnom sajtu ORF 1, uz napomenu da 15 minuta prije početka meča počinje uvodna emisija, dok je direktno uključenje na stadion zakazano u 20.25 časova.

Podsjećamo, austrijski klub je saopštio da će za gostujući sektor na tribinama biti dostupno 1.200 ulaznica, a cijena jedne karte iznosi 20 evra.

Milan Tegeltija, predsjednik Borca ističe da se nada povoljnom raspletu i da će Austrija takođe imati svoje pristalice u Banjaluci.

-Činimo sve kako bi naši navijači mogli da kupe ulaznice u Banjaluci i očekujemo između 1.200 do 1.400 karata. Imamo zaista korektnu saradnju sa Austrijom, tako da se nadamo da će sve brzo riješiti. Što se tiče utakmice u Banjaluci, cijene će biti nešto veće nego za prvenstvene duele, ali opet dostupne svima. Stadion će biti podjeljen u sektor i biće za njih različite cijene- otkriva Tegeltija.