Cirkus u svim ligama Srpske biće nastavljen i ovog vikenda…..Jedna od utakmica u kojoj je već viđen pobjednik jeste ona na regionalnom Zapadu, između Bratstva iz Kozarca i Sloge Rakelići.

Po stanju na tabeli, pobjednik bi trebao da bude i više nego jasan, jer Bratstvo je drugo, a Sloga 13, i drži poziciju koja po svim prognozama, ako se ne desi neko čudo vodi u niži rang takmičenja.

Međutim, po fudbalskim kuloarima Prijedora, a i šire, ova utakmica je označena kao prijaeljska, u kojoj će gosti iz Rakelića bez problema slaviti na “neutralnom” terenu u Omarskoj, i tako se uključiti u borbu za opstankom, hvatajući prvog do sebe, a to su u ovom slučaju  kotorvaroška Mladost i Progres iz Kneževa.

Utakmica je i pokrivena sudijskom trojkom iz Prijedora, među kojima je i čuveni Blaženko Torbica, čovjek koji je “rođen” za ovakve mečeve.

Mi smo tipovali, ostaje nam da sačekamo i u u režiji Bratstva i Sloge Rakelići vidimo još jedan cirkus, na koji će čelnici lige, ali i cijelog sistema FSRS zažmiriti, jer tako je gotovo u svakom dvorištu….