Iako BSK-u ne cvijetaju ruže u rezultatskom smislu, “Čaire” su oživjele čini se kao nikada! Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da se na stadion BSK-a u naselju “Kočičev vijenac” postavljaju stubovi i reflektori, koji će omogućiti mnogo toga, prije svega da sve selekcije mogu trenirati i u noćnim terminima, pogotovo kada to  vremenske prilike dozvoljavaju.

Predsjednik kluba Novo Damjanović ističe da je ovo priča koja ć BSK vratiti na pravi put, jer “romatičari s Čaira” okrenuli su se sebi, i stvaranju vlastitog igračkog kadra.

-Sramno smo izbačeni iz Druge lige, nismo mogli igrače da zaustavimo da promjene sredinu. Rekonstruisaćemo tim na zimu, neće biti brige oko opstanka, ali i do tada radimo, prije svega na infrastrukturi. Na inicijativu šefa Omladinske škole Siniše Mrkobrade pokrenuta je akcija “reflektori na Čairama”, i evo uspjeli smo!

Zahvaljujući Nikoli Špiriću koji nam je obezbjedio postavljanje stubova i nabavku 36 led sijalica uskoro više nećemo biti u fudbalskom mraku. Nikada više! Dragomir Ilić i preduzeće “Eko Euro tim” su se obavezali da iskopaju kanal za kabal, a dr Nenad Stevandić je obećao kupovinu kabla. Odmah da kažem ovo nije nikakva predizborna kampanja, niti pusta obećanja, ljudi jednostavno vole BSK, mogu i hoće pomoći. Hvala im, još jednom, jer to im nećemo zaboraviti. BSK prolazi kroz najteži period u svojoj istoriji, ali nismo pokleknuli. Naprotiv. Imamo prijatelje, “Eko Euro tim” nam je pomogao da krenemo u sezonu, i svaki put pojavi se neko novi. BSK je ipak, institucija – poručio je Novak Damjanović, prvi čovjek klub s “Čaira”.

Svečano otvaranje reflektora očekujemo za 10-ak dana. Potrudićemo se da na “Čaire” privučemo mladost svih boja, jer ovdje smo svi pobjednici. Nije lako danas preživljavati, kada se bavite ovim poslom, pa zato smatram ovo svojom ličnom, ali i klupskom pobjedom – poručio je Siniša Mrkobrada.