Mladi arbitar iz Prijedora Luka Bilbija vodiće finalni duel, 26. po redu, Kupa Republike Srpske, koji se igra 29. maja, na Gradskom stadionu u Šamcu sa početkom u 17 časova. Akteri su kao i prošle godine Radnik iz Bijeljine, i Krupa iz Krupe na Vrbasu.

Bilbiji će pomagati Đorđe Grubačić (Istočno Sarajevo) i Davor Maksimović (Doboj), dok će ulogu četvrtog arbitra obavljati Jovo Karić (Trebinje). Čast da bude delegat na finalnom meču pripala je Draganu Ančići iz Prnjavora, kontrolor je Radiša Vrhovac, dok je Komesar za bezbjednost Zoran Pekić iz Kozarske Dubice.

Treba napomenuti da je ulaz na Gradski stadion u Šamcu besplatan, a FSRS je povodom 26. finala Kupa Republike Srpske izdao brošuru, koju možete pogledati OVDJE.

Iz Krupe je najavljen i navijački konvoj, odakle bi trebalo da krene 200-otinjak navijača koji će podržati svoje ljubimce u namjeri da po prvi put osvoje najdragocijeniji trofej, dok Radnik želi da ispiše novu stranicu istorije i da po četvrti put uzastopno bude najbolja ekipa u Republici Srpskoj.

Svi preduslovi za vrhunskom utakmicom su tu, svetkovina može početi, srećno svim akerima da fudbal Srpske konačno krene naprijed……