Željo je na trijumfalan način okončao sezonu na regionalnom Zapadu! U Slavljeničkoj atmosferi savladano je Lijevče (4:0), čime je tim iz “Predgrađa” dokopao se drugoligaškog Zapada. Tako su izabranici trenera – igrača Branislava Krunića za dvije sezone preskočili dva ranga takmičenja, i ne misle stati na tome! Uz sjajnu omladinsku školu koja izbacuje talente kao na filmskoj traci, te renoviranje stadiona u Upravi Želje smatraju da bi već u debitantskoj sezoni na drugoligaškom Zapadu mogli igrati značajnu ulogu.

– Naš konačni cilj jeste Prva liga, ali nećemo ništa na silu. Korak po korak, uz tim koji je sastavljen isključivo od naših igrača, radićemo i na remontu stadionu. Imamo velike planove, svlačionice, tribine, reflektore, a za sve to potrebna su značajna financijska ulaganja. Opet, mislim da smo na pravom putu i da ova priča koju zajedno rade Željezničar i OFK Sport Team je jedina ispravna – poručio je Zlatko Davidović, predsjednik OFK Sport Team.

Poslije utakmice uz poznati banjalučki roštilj i hladan nektar proslavio se plasman u viši rang i sezonu na koju će zavjesa biti spuštena u četvrtak, na Spasovdan, kada će u finalu Kupa Grada Banjaluka na Gradskom stadionu snage odmjeriti Krupa i Željezničar.