Boris Savić više nije trener Jedinstva iz Žeravice!

Ovaj mladi stručnjak koji je sa klubom iz predgrađa Gradiške napravio odlične rezultate na drugoligaškom Zapadu, otputovao je na Kipar, gdje će biti pomoćni trener u prvoligašu Alki Oroklini, ekipi koja je ovog ljeta ušla u kiparsko elitno društvo, i kako saznajemo ima velike ambicije.

Savić ima trenersku A licencu, a želja mu je da uskoro dobije i Profi, sa kojom  bi mogao samostalno voditi najveće klubove. Na Kipru inače biće pomoćnik srpskom stručnjaku Vladanu Milojeviću.

– Dobio sam odlične uslove na Kipru, jednostavno nije bilo šanse da ih odbijem. Žao mi je što napuštam Jedinstvo dva kola prije kraja, ali vjerujem da će momci izgurati i to. Igrali smo moderan fudbal, bili smo prepoznatljivi gdje god da smo igrali. Za Žeravicu vežu me lijepe uspomene, ali život ide dalje – poručio je Boris Savić.

S obzirom da je do kraja polusezone ostalo još dva kola, Jedinstvo neće odmah dovoditi trenera, a treninge vodi prvotimac Stefan Dujaković, i tako će biti do pauze kada će čelnici žeravičkog drugoligaša donijeti odluku ko će sjesti na klupu u proljeće.