Jedini fudbalski portal u Crnoj Gori “cg-fudbal.com” napravio je zanimljiv tekst o posjeti na stadionima. Naime u 8. kolu Prve lige Crne Gore na pet stadiona okupilo se 1.500 gledalaca. Naslov sve govori “Može li gore?”

https://cg-fudbal.com/moze-li-gore-samo-1500-gledalaca-na-mecevima-8-kola/

A, mi im nažalost poručujemo: “Može!!!”

Dođite u Republiku Srpsku da vidite šta je jad i bijeda na tribinama…..

Svako kolo ispratili smo tekstom o “punim i ludim” tribinama, praveći parodiju na tekst na zvaničnoj stranici FSRS (fsrs.org) poslije prvog kola kada se sakupilo 2.700 gledalaca uz pompezan naslov “Odlična posjeta na startu”!

I 6. kolo Prve lige RS bilo je priča za sebe….na 6 stadiona okupilo se 1.400 gledalaca, pa braći crnogorcima poručujemo: “Tu smo uz vas”.

Samo treba konstatovati da FSRS pokriva teritoriju Republike Srpske koja je po broju stanovnika duplo veća od Crne Gore, a broj klubova šest puta prevaže na stranu Srpske. Međutim, kada su tribine u pitanju, ono što je u Crnoj Gori očajno, u Srpskoj je odlično.

Pitamo samo rukovodstvo FSRS, Takmičarske organe, dokada više misle da mažu oči javnosti i klubovima kojih je svakim danom sve manje i manje, dok oni naplaćuju “masne” dnevnice i to po nekoliko njih tokom jednog vikenda. Navijači to odlično znaju, i zato ih kažnjavaju praznim tribinama. A, do tada, putuj i ti Crna Goro i ne okreći se na Srpsku……