Radosav Kapor, kontroverzni fudbalski radnik iz Trebinja, ponovo se našao na našem skeneru…..

Ovog vikenda Kapor je posmatrač suđenja u Bijeljini, na meču između Radnika i Zrinjskog. Možda je slučajno da već drugi put ide u kontrolu Zrinjskom, možda je slučajno da je u tim utakmicama i po drugi put arbitar Mulahasanović iz Sarajeva. Možda…..

Ali, ima nešto što nije slučajno…..

Naime, Kapor je i komesar za suđenje Druge lige RS grupa Istok, pa je na utakmicu 7. kola u Brčkom između Jedinstva i Mladosti iz Rogatice kao kontrolora postavio “zemljaka” Miodraga Butuliju. A, razlog je jednostavan, naplatiti dva putna naloga! Kapor je sjeo u automobil sa Butulijom, koji ga je ostavio u Bijeljini, a on produžio za Brčko. Poslije utakmice Butulija ga kupi i vraćaju se za Trebinje! Naplaćena dva putna naloga o jednom trošku. Sve se može, kad si na funkciji.

Ovu vijest naš portal je saznao 24 časa ranije, ali nismo je htjeli objaviti dok nismo bili sigurni da su Butulija i Kapor zajedno krenuli na “svoje zadatke”. Da je ova vijest ugledala svijetlo dana ranije, vjerovatno bi obojica morali potrošiti putne naloge…..

A, to nije sve vezano za Kapora. Iz izvora bliskih Sarajevu, trebinjac se sprema da uđe u Komitet za sudije i suđenje NFSBiH, i to umjesto Dragana Banjca! Hoće li biti tako, vidjećemo vrlo brzo, ali očigledno da je Kapor zahvaljujući jakim privatnim vezama u Hercegovini, potom Sarajevu, a najviše u i okolo Banjaluke došao do pozicije da u bliskoj budućnosti bez obzira na sve sporove koji se vode protiv  njega, čovjek koji odlučuje o sudbini “ljudi u crnom”. Ako zaista tako bude, onda nam se crno piše…..