Drugoligaš Karanovac startovao je sa pripremama. Ranko Stanarević zajedno sa prvim pomoćnikom Darkom Maletićom obavio je prozivku u nedjelju, a na prvom okupljanju pojavilo se 17 fudbalera.

Na “Šljunakri” je bilo odlazaka, ali i dolazaka!

Neki igrači su se oprostili od aktivnog igranja (Miroslav Šteković i kapiten Branko Aleksić), neki su promjenili sredinu (Obrad Tomičić se vratio u Nevesinje), golman Stefan Pupovac (otišao za Australiju),  dok će Dragan Vindžanović, Jovan Dubravac i Marko Bojanić potražiti neke nove sredine.

Od novih lica tu su golman Đuro Kačavenda (Željezničar Sport team), Srđan Gvero (Sloga Trn), Nemanja Bamburać (Alfa Modriča), Stefan Stančević (Zeljezničar Sport team),  te povratnik iz Srbije Marko Bogojević.

– U razgovoru smo sa jos par iskusnijih igrača čime bi zatvorili roster za sljedeću polusezonu u kojoj je cilj afirmisati što više mladih igrača i nastaviti igrati zapaženu ulogu u drugoligaškom Zapadu. Kompletne pripreme biće održane u Banjaluci na terenima sa vjestačkom travom i balonom, dok nam uslovi ne dozvole drugačije. Takođe, u planu je odigravanje 4-5 kontrolnih utakmica – poručio je Ranko Stanarević, Šef stručnog štaba Karanovca.