Ekspedicija Radnika otputivala je u Budvu na desetodnevne pripreme!

Trener Bijeljnaca na putu ka Crnogorskomm primoriju poveo je 29 fudbalera na koja će računati u nastaku šampionata. Bijeljinci će tokom Boravka u Budvi odigrati četiri prijateljske utakmice gdje će uigravati linije pred nastvak šampionata u kojem Bijeljinci imaju cilj da se domognu gornjeg dijela tabele. Povratak u Bijeljinu je 11. februara, a genralku pred početak šampionata ”Plavi” će imati 17. februara sa početkom u 14 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini, a protivnik će biti Loznica.

– Prvi dio prirpema je okončan. Odradili smo u suštini šesnaest dana maksimalno ozbiljno s tim da nam vremenski uslovi nisu išli na ruku, pa nema razloga da ne budem nezadovoljna. Tokom prvog dijela odigrali smo jednu kontrolnu utakmicu i zadovoljan sam prikazanim. Umor od prirpema se vidi na mnogima ali vjerujem da ćemo u Crnoj Gori finiširati naš plan i program koji smo zacrtali – kaže trener Radnika Mladen Žižović.

Velibor Đurić kaže da je prvi dio prošao u radu sa dosta trčanja i sticanja snage, te da će u Budvi njegova ekipa više biti bazirana u radu sa loptom.

– Prirpeme teku po planu i programu onako kako smo očekivali. Prvi dio smo završili dosta uspješno gdje smo u tih šesnaest dana odigrali jednu utakmicu. Vidi se na nama da je umor pokazao svoje pa nekakava ljepota u utakmici protiv Orašja nije mogla doći do izražaja. Odlazak u Budvu je u pravo vrijeme jer nas u Crnoj Gori očekuju četiri prijateljske utakmice gdjećemo se uigravati za početak prvenstva – rekao je iskusni igrač sredine terena Velibor Đurić.

Putnici za Crnogorsko primorije:

Mladen Lučić, Samed Hodžić, Igor Marković, Aleksandar Vasić, Srđan Bečelić, Alem Merajić, Slaviša Radović, Emir Hodžurda, Tarik Isić, Ivan Šubert, Željko Krsmanović, Nedim Mekić, Pavle Sušić, Kenan Delić, Nikola Popara, Josip Šantić, Velibor Đurić, Dejan Maksimović, Vladimir Bradonjić, Jovan Motika, Ognjen Đelmić, Stefan Barić, Predrag Ristanović, Mile Purić, Nenad Nikić, Irfan Hadžić, Dino Mujkić, Demir Peco, Dragan Živanović.

Stručni štab: Mladen Žižović, Stefan Janković, Jovo Borković, Vladan Popović, Nikola Savić, Zoran Sofrenić, Žiko Stokanović.

Raspored odigravanja prijateljskih utakmica u Budvi:

2.02. Rudar Pljevlja
6.02. Mornar Bar
9.02. Tuzla Siti
10.02. Jedinstvo Bijelo Polje.

Mijodrag Jakovljević