Završena je i “Futsal Zimska liga Bijeljina 2017” čiji su organizatori  bili Gradska Boračka organizacija i OFS. Ukupno je  učestvovalo 70 ekipa u svim kategorijama. Opšti utisak da je ovo jedna od najlošije organizovanih zimskih liga.

U seniorskoj konkurenciji bilo je svega osam ekipa i da nije bilo  klubova iz šeste, pete i četvrte lige, mišljenja su da bi liga doživjela pravi kolaps. Posjeta je bila slaba, a zašto je to nek se zapitaju organizatori. Nagradni fond je takođe ispod svakog nivoa, tako da niko sa strane nije ni došao. Ne može loše vrijeme biti glavni razlog za sve kako su rekli u Gradskoj Boračkoj organizaciji. Mišljenje mnogih ljubitelja fudbala  da se trebao iznijeti  konačan bilans  prihoda i rashoda. Svi drugi su imali više koristi osim ekipa, i to je glavni razlog  “NEUSPJEŠNOSTI ZIMSKE LIGE”.

Kod seniora pobijednik je Sloga iz Gornjeg Crnjelova koja je u finalu savladala Novu Banku rezultatom 3:0. Kod klubova pobijednik je Kolektiv iz Međaša, koji je u finalu bio bolji od OFK Batkovića pobijedivši sa 4:1.
Pobijednici u ostalim kategorijama  su: pjetlići: Zenit, pioniri: Globus,  kadeti: Port vizn, juniori: Oral.
Ovu Zimsku ligu treba što prije zaboraviti, a ako se ne može organizovati bolje onda je treba posve ukinuti.
Mijodrag Jakovljević