Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković rekao je da očekuje da će za mjesec dana biti završeno postavljanje terena sa vještačkom travom u Trebinju, a potom isto to slijedi u Foči i Nevesinju.

Akcent našeg rada u prethodne četiri godine bila je infrastruktura, a plodovi tog rada sada će biti vidljivi – rekao je Zeljković u Trebinju, nakon sjednice Skupštine Područnog fudbalskog saveza.

On je istakao da su sa Područnim fudbalskim savezom Trebinje učinili mnogo za fudbal u ovom gradu i Hercegovini, ocijenivši da je pozitivno to što u Trebinju postoji i ženski Fudbalski klub Leotar.

Zeljković je ukazao na dobru saradnju sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem i Gradskom upravom, istakavši da su zajedno uspjeli da realizuju projekat na stadionu Fudbalskog kluba Leotar, gdje je u toku postavljanje reflektora.

Ćurić se zahvalio Zeljkoviću i njegovim saradnicima jer podržavaju grad Trebinje i hercegovačku regiju kada je riječ o izgradnji sportske infrastrukture.

Prema njegovim riječima, sve što je obećano je urađeno ili je u toku realizacija.

– Rezultat ulaganja u sportsku infrastukturu je to što se u Trebinju oko 2.000 djece do 18 godina bavi sportom. Privode se kraju postavljanju reflektora na stadionu `Police`, a u narednih mjesec dana očekuje se i završetak radova na pomoćnom fudbalskom terenu sa vještačkom podlogom – rekao je Ćurić.

On je rekao da je ponosan na rezultate svih sportskih klubova u gradu, napominjući da je cilj da što više sportista i klubova dolaze na pripreme u Trebinje.

Žarko Laketa reizabran je za predsjednika Područnog fudbalskog saveza Trebinje.

– Ono što smo do sada radili nastavićemo i u naredne četiri godine, uz podršku predsjednika Fudbalskog saveza Srpske, grada Trebinja i svih hercegovačkih opština – rekao je Laketa.