U banjalučkom restoranu “Stara Ada” kandidat za predsjednika PFS Banjaluka, Vico Zeljković, razgovarao je sa predstavnicima klubova koji bi trebali dati njemu podršku na Vanrednim izborima koji su zakazani za 12. oktobra. Razgovaralo se o nekoliko tema, a Zeljković je istakao veliko zadovoljstvo što ima podršku dvije trećine klubova sa banjalučke regije.

-I na ovom sastanku je bilo 20 predstavnika klubova, što znači da moja pobjeda na predstojećim izborima uopšte nije upitna. Sledeća sedmica će takođe biti radna, prvo imam sastanak sa Milom Kovačevićem, predsjednikom FSRS, a onda još jedan sastanak sa predstavnicima banjalučkih klubova, gdje bi već trebali imati konture novog tima koji će preuzeti PFS Banjaluka. U toku sledeće sedmice stiže i prvi kontigent pomoći u vidu opreme klubovima. Važno je napomenuti da oni koji nisu bili na sastanku, nisu to zašto mene ne podržavaju, već zato što još nisam uspio obići sve sredine, ali to ću uraditi u najskorije vrijeme. Želim da budem predsjednik svih banjalučkih klubova –poručio je Zeljković, koji već jeste predsjednik, najvećeg kluba Banjaluke i Republike Srpske, Fudbalskog kluba Borac.

Njegov protivkandidat na izborima biće Dragomir Buco Ilić, iz FK Krupa. Razlog za izbore u PFS Banjaluke jeste suspenzija FSRS prema Drašku Iliću u vremenskom trajanju od godinu dana.