Vico Zeljković zakoračio je u drugi mandat na mjestu predsjednika FSRS, odnosno prvi u kompletnom sazivu od četiri godine, jer proteklih 11 mjeseci bio je na mjestu v.d. predsjednika srpske kuće fudbala.

Zna da je ovo prelazna faza, i da ga očekuje još mnogo, mnogo posla, kako bi vratio povjerenje u institucije, odnosno vjeru u bolje fudbalsko sutra Srpske.

Treba naglasati da je Zeljković dobio jednoglasnu podršku, kao nikada do sada, jer je svih 54 delegata, koliko ih je bilo u Banskom dvoru diglo ruke (od mogućih 55).

– Moram sa ponosom da kažem da je prvi put od osnivanja Fudbalskog saveza Republike Srpske prijedlog za predsjednika izglasan jednoglasno. To dovoljno govori o tome da su fudbalski radnici širom Republike Srpske prepoznali ono što želimo da radimo i ono što smo za ovo kratko vrijeme već uradili. A uradili smo puno posla. Od pomoći klubovima u vidu kotizacije i troškova službenih lica, pa do dovođenja generalnog sponzora u Prvu ligu Republike Srpske. Zadovoljstvo je dobiti jednu takvu podršku, ali i sigurno i velika obaveza, da jednim dobrim radom i trudom, vizijama i projektima pomognemo daljem razvoju fudbala u Srpskoj – poručio je Zeljković.

Šta je sve Zeljković još rekao pogledajte u video prilogu….