U Borcu nemaju nikakvih primjedbi na poraz od Krupe, ali ističu da postaje simptomatično da kada je banjalučki premijerligaš u pitanju, sudijske greške i “ničije lopte” uvijek idu kontra “crveno-plavih”. Potpredsjednik Upravnog odbora Vico Zeljković ističe da Borac nema tretman u Sudijskoj branši kakav bi trebao da ima.

-U ovom šampionatu nekoliko puta smo direktno oštećeni, i ostali bez bodova, i još nekoliko puta indirektno, kada vidite namjeru da želi da vam odmogne. Borac je jedan od najvećih klubova u BiH, i najveći u Republici Srpskoj, ali kada je taj segment u pitanju, ispred nas su i Krupa i Radnik, a o klubovima iz Federacije da ne govorimo! Pogledajte kako se sudi za Željezničar i Sarajevo. Zar je moguće da sve ničije lopte u meču s Krupom odu u korist našeg rivala? Ne tražimo alibi za poraz, sami sebe smo pobijedili, ali neke stvari izmiču kontroli, i kao klub vrlo brzo ćemo se oglasiti po tom pitanju. Isto pitanje postavićemo i rukovodstvu FSRS –poručio je Zeljković.

Na naše pitanje, šta se dešavalo u klupskim prostorijama poslije utakmice, jer delegat Mile Mandić naveo je da je Zeljković verbalno prijetio arbitru iz Prijedora Zoranu Grbiću, dobili smo odgovor:

-Nemam komentar, ali i to sam pokazuje kako se službena lica ophode prema Borcu!