Na “Predgrađu” stasava jedna sjajna generacija (2002) čiju predvodnicu su Nikola Ćetković, Sergej Kalabić i Danilo Teodorović, 16-ogodišnji momci koji ne samo da kucaju na vrata prvog tima Želje, već su duboko u njemu!

Nikola Ćetković je golman, reprezentativac, momak kojeg prati slavni Anderleht, a debitovao je u prvenstvenim utakmicama na golu u ubjedljivoj pobjedi nad Drinom. Ima sve što je potrebno da bude svjetska klasa, visinu, agresivnost, reflekse i ono najvažnije: volju.

Sergej Kalabić je neumoljiva radilica na sredini terena, momak koji pretrči kilometre i kilometre, i uvijek je za petama suparniku. Prototip modernog fudbalera današnjice.  Debitovao je u 2. kolu, kada je tačno napunio 16 godina!

Danilo Teodorović, momak koji ima “njuh ubice za gol”. Brzina, dribling, snalažljivost na malom prostoru, sve su to vrline koje krase Danila, koji je već nekoliko utakmica sa klupe našao svoj put u 11…..

Sva trojica su od prvog dana u OFK Sport Team, punih 10 godina pod vodstvom Radomira Popovića. Baloni, turniri, medalje, individualna priznanja redali su se kao na filmskoj traci….

Na raspolaganje treneru Zoranu Ćurguzu stavili su se ovog ljeta, iako su i ranije trenirali sa prvom ekipom. Igraju sa specijalnim ljekarskim dozvolama, jer oni su u stvarnosti još uvijek kadeti, ali već uveliko špartaju sa seniorima u prvoligaškoj konkurenciji.

Željin trio za budućnost, još ove godine na “Predgrađu”, a onda ko zna, samo nebo je granica……