San svakog ljubitelja fudbala je da bar jednom u životu pogleda najveću smotru fudbala – MUNDIJAL. Kladionica Meridian je ta koja može ostvariti vaše dječačke snove, jer pet najuspješnijih ljubitelja fudbala ove godine putuje u Katar.

Sve što vam je potrebno da učestvujete i osvojite poklon paket za Katar 2022, jeste meridianbet nalog, a ukoliko do sad niste registrovani, vi ste instant dobitnik.

REGISTRUJTE SE OVDJE, jer kao poklon za registraciju dobijate 30 KM DOBRODOŠLICE – BEZ USLOVA!

Ne propustite šansu, jer put do poklona je prejednostavan. Od 01.08.2022. godine do 15.10.2022. godine, sportska kladionica Meridian, organizuje pet krugova takmičenja, gdje pet najuspješnijih igrača osvaja POKLON PAKET ZA SP(kartu za utakmicu, prevoz i smještaj). Naravno, kao što se očekuje od kuće najvećih bonusa – Kladionica Meridian, svi imaju priliku da osvoje poklone:

1. mjesto – Poklon paket za SP (karta za utakmicu, prevoz i smještaj)

2. mjesto – 200 KM bonus + 200 free spinova

3. mjesto – 100 KM bonus + 100 free spinova

4. i 5. mjesto – 50 KM bonus + 50 free spinova

Dokažite se kao fudbalski ekspert, zaigrajte najveće kvote na planeti u kladionici Meridian, odigrajte najviše tiketa u jednom krugu i imate ZAGARANTOVAN PUT U KATAR!

Samo u kladionici Meridian i prije nego što sastavite tiket sa najvećim kvotama na planeti, vi ste u dobitku! U kladionici Meridian nema manipulativnih troškova, jer samo Meridian časti svoje igrače sa 10% BONUSA NA SVE UPLATE BANKOVNIM KARTICAMA, KLIKER I X – BONOM!

KLADIONICA MERIDIAN – NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!