Radnici mrkonjićke firme Mavas udarnički rade od ranih jutarnjih sati i na temperaturi od plus 34 stepena na postavljanju vještačke trave na “Lukama dva”. Vlasnik firme Mavas Danijel Stojičić kaže da se postavlja najkvalitetnija podloga, profi prema standardima FIFA. 

-Ako se sve bude odvijalo predviđenom dinamikom očekujemo da ćemo sve radove završiti za petnaestak radnih dana. Biće to moderno igralište i uz izgradnju prateće infrastrukture moći će da zadovolji sve standarde za odigravanje prvenstvenih mečeva prema najvišim standardima – kaze Stojičić.

Predsjednik Upavnog odbora Slobode Milenko Milekić, nije krio zadovoljstvo što Mrkonjić Grad dobija dva moderna fudbalska terena.

– Kada smo počinjali projekte mnogi su sumljali da će tereni biti izgrađeni. Svi u klubu imali smo jasan cilj i uz nesebičnu podršku opštine uspijeli smo sagraditi dva moderna stadiona – kaže Milekić.

Radove na “Lukama dva” u toku dana obišli su načelnik opštine i predsjednik Skupštine opštine Mrkonjić Grad Dagan Vođevic i Stevica Eremija i nisu krili svoje zadovoljstvo postavljanjem vještačke podloge na pomoćnom terenu stadiona “Luka”.

Tekst, foto: Slobodan Dakić