Dosadašnji trener Fudbalskog kluba Zvijezde 09 Darko Milisavljević napustio je klupu premijerligaša i to zbog zdravstvenih problema!

Ekipa je pod njegovim vođstvom uspjela da savlada nekoliko velikana poput Sarajeva, Zrinjskog, Željezničara i vrati se u borbu za opstanak.

– Većina sportske javnosti nije bila upućena u moje zdravstveno stanje, a zbog porodice i sebe držali smo to što dalje od javnosti. Novi zdravstveni problemi desili su se u srijedu 20. marta u toku reprezentativne pauze. Po preporuci ljekara UKC Kragujevac, u narednom periodu neću moći da se bavim poslom kojim najviše volim. Upućujem zahvalnost doktorima u Bijeljini, doktorima UKC Kragujevac i naravno svim zaposlenima u FK Zvijezda 09, ljudima koji vode klub na riječima podrške – naveo je Milisavljević.

Posebna zahvalnost, dodao je on, ide porodici Jović, Luki i Milanu.

– Svojim igračima želim da se bore do kraja, da probaju nemoguće i da znaju da kako u životu tako i u sportu predaja nikada nije opcija. Hvala klubovima u BiH na toplim dobrodošlicama i. Iako “stranac” nikada se tako nisam osećao. Puno pozdrava i Bog vam dao zdravlja i sreće – naveo je Milisavljević.