Tamo gdje su stali na regionalnom Zapadu, još jače su nastavili na drugoligaškim terenima! Suvereno, sa samo jednim porazom u 14 susreta, fudbaleri Borca iz Kozarske Dubice na najboljem su putu da se nakon dugogodišnje apstinacije vrate u elitu Srpske.

Dubičani su ostvarili 11 pobjeda, i dva remija uz impresivnu gol razliku 52:16, a kao šlag na tortu došla je poslednja gostujuća pobjeda u Novom Gradu, nad “razmontiranom” Slobodom (2:9). Agilna Uprava na čelu sa Rodoljubom Topićem stvorila je odlične uslove na “Đolovima”, da se tiho i bez pompe, zajedno sa trenerom gladnim rada i slave Zoranom Bujićem, krene u ostvarivanje zacrtanih ciljeva. U sredini, gdje se zna i najmanji potez, onda i nije iznenađenje, kada vidite rezultate Borca u poslednjih godinu i po .

– Pobjedom u Novom Gradu smo ovjerili jesenju titulu. Bili smo najuvjerljiviji tokom cijele polusezone, a dul na “Mlakvama” je šlag na tortu i pečat na uspjeh kluba prikazan na tabeli Druge lige Republike Srpske, grupa zapad. Radili smo marljivo i na ovome nećemo stati –skromno ističu iz redova dubičkog drugoligaša.

Za kraj smo ostavili i one koji su svojim igrama na terenu doprinijeli ovakvim rezultatima. Za koplje ispred svih bio je tandem Stefan Tomaš – Siniša Radoja, koji je zajedno 23 puta tresao protivničke mreže (12+11). Pratili su ih Marko Ćulibrk (6), Borislav Topić (4), Ognjen Krneta i Borislav Zec sa po tri pogotka, braća Ljutić, Adnan i Admir, te Borislav Pralica, po dva puta su zatresli mreže rivala, dok su Borislav Dalić, Manojlo Trkulja i Srđan Đukanović jednom bili strijelci.