Na poziv trenera GNK “Dinamo” Zagreb za 2004. godište Srđan Beuk iz gradiškog Starsa učestvovao je na turniru “Međugorje Cup 2017”  koji je održan proteklog vikenda.

Radi se o jednom od najjačih turnira za djecu u regiji u organizaciji NK “Međugorje” na kojem su učestvovale ekipe iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Srbije i BiH. Neke od njih su Dinamo, Hajduk, Atalanta, Široki Brijeg, Zrinjski, Osijek….

Srđan Beuk već godinu i po  dana trenira u zagrebačkim “modrima” i učestvovao je sa njima na brojnim turnirima u Hrvatskoj, ali i u inostranstvu. Da pruža odlične partije dokaz je što je pozvan i ovaj put da odigra utakmicu za ovaj klub. Srđanova generacija 2004.  učestvovala je u konkurenciji generacije 2002. i osvojila četvrto mjesto na turniru.

– Ovo je još jedna potvrda se u našom klubu dobro radi. Srđan je jedan od naših najboljih izdanaka, i ponosni smo na njega, a on to svojim dobrim partijama na terenu sve vraća. Budućnost je u onome što ostavimo iza sebe, a naše sutra zavisi od danas. Rad sa djecom jeste težak i mukotrpan posao, ali ako ste u njemu svim svojim bićem, rezultati će doći prije ili poslije – poručio je  Saša Raca, direktor Starsa.