Vladan Danilović naći će se na spisku mlade reprezetnacije BiH (U-21), na čijoj klupi će debitovati Vinko Marinović, saznaje naš portal.

Ovaj 17-ogodišnji fudbaler banjalučkog Borca svojim dobrim igrama skrenuo je pažnju na sebe, a nedavno je odlučio i derbi u Derventi kada je svojim pogotkom donio “crveno-plavima” tri vrijedna boda u borbi za titulu.

– Ako je to tačna informacija, onda samo pokazuje da smo na pravom putu, jer Danilović za mladu reprezentaciju BiH može nastupati nekoliko godina. Vjerujem da u Borcu ima još nekoliko igrača iz omladinskog pogona, koji će biti interesantni selektorima mlađih kategorija. Kao što znate Danilović je već ove zime imao ponudu iz Italije, i mislim da smo dobro postupili što smo ga zadržali, jer on predstavlja fudbalski dragulj našeg kluba. Ako nastavi sa ovakvim partijama, njegova cijena će vrtoglavo rasti– kaže Vico Zeljković, član Upravnog odbora FK Borac zadužen za pitanja iz sportskog sektora.

Hoće li Danilović tako debitovati za “zmajiće”, znaćemo vrlo brzo, jer Marinović je najavio skoro okupljanje i uigravanje za novi kvalifikacioni ciklus. U njemu bi “Borčev vunderkind” mogao imati i te kako zapaženu ulogu….