VOZI SAŠKA PREKO LIVADA!


Ovakvoj vijesti kod nas se još uvijek čude, dok je u svijetu to potpuno normalno. U njenoj porodici su dobro znali da je njena najveća želja da postane vozač autobusa, pa su joj za 8. mart roditelji pripremili neobičan poklon.

– Roditelji su me iznenadili poklonom, uplatili su mi časove koje sam dugo priželjkivala. Tako sam i krenula na obuku za vozača autobusa što sam oduvek želila. Najteži mi je bio prvi čas, ali sam sve brzo savladala – priča Saška.

Prošla je obuku od 24 časa za volanom autobusa i postala prava prijedorska atrakcija. Ova dugokosa plavuša, upravljajući putničkim autobusom, privlačila je veliku pažnju prolaznika.

– U našim krajevima još uvijek je rjetkost vidjeti ženu za volanom autobusa. Poznanici se čude kada me vide, a meni je to potpuno normalno. Vozim automobil već deset godina, a najveća želja mi je da postanem profesionalni vozač autobusa. I već imam ponuda za posao, tako da se nadam da ću uskoro i da se zaposlim u nekoj prevozničkoj firmi – kaže Saška.

Na nju je posebno ponosan instruktor vožnje Milorad Jetić, koji kaže da mu je za 42 godine karijere ovo prvi put da je za vozača autobusa obučavao jednu ženu.

– Saška je zaista odličan vozač, a prema mom mišljenju, vozači se rađaju. Ona je za ovo stvorena i smatram da odmah može ići u saobraćaj – priča instruktor Milorad.

Saška je po profesiji veterinarski tehničar, ali se nada da će se uskoro naći za volanom putničkog autobusa.`

“Večernje novosti”

Next post ZVIJEZDA SIJA DO OPSTANKA!

Previous post BORBA ZA OPSTANKOM TEK SE RASPLAMSAVA!

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: