Spektakularna akcija izvedena je u Semberiji!

Radika Marić, osuđeni, presuđeni i u još nekoliko slučajeva osumnjičeni fudbalski zločinac priveden je pravdi! Specijalne jedinice UEFA u desantnom napadu opkolile su mirno sembersko mjesto Pučile i bez pružanja ikakvog otpora odveli su za sada Marića u nepoznatom pravcu.

Ova akcija usko je povezana sa dolaskom predsjednika UEFA Aleksandra Čeferina u Srbiju, koji je iz savremenog centra pratio desant svojih jedinaca s druge strane Drine. Potparol desantnog tima UEFA Sofren Mijić  istako je za naš portal da je akcija izvedena po poslednjim standardima FIFA i UEFA, i najvažnije u cijeloj priči, Statut nigdje nije prekršen.

– Radika Marić nalazi se u Top 10 svjetskih fudbalskih bjegunaca. Za njim je raspisana i UEFA crvena potjernica. Moram naglasiti da smo razočarani činjenicom da je Marić imao brojne jatake, kako u Semberiji, tako i u FSRS. Uspjeli smo detaljnom analizom probiti tu barijeru, šifrovanim kodom provalili smo lozinku “prijatelju gledaj sebe”, i učinak akcije vidjeli ste. Radika Marić odgovoraće za najteža djela iz kaznenog Zakona UEFA, i kako sada stvari stoje, iz Kaznionice u Bastilji neće dugo, dugo kući –poručio je Sofren Mijić.

Marić će se tako iznenada naći u društvu velikana koje je do juče mogao gledati samo preko malih tv ekrana. Uli Henes, Mišel Platini, Sep Blater, Maradona,…fudbalski dani su pred Radikom Marićem…. aprililili……