Utakmica Drina HE – Tekatilac, u okviru 19. kola Prve lige RS,  prekinuta je u 60. minutu kod vodstva gostiju iz Dervente.

Razlog je fizički napad gotovo svih fudbalera domaće ekipe na glavnog sudiju Jovu Karića iz Trebinja. Do varnica je došlo već u 55. minutu kada je Zeković dobio drugi žuti karton, i Drina HE  ostala sa igračem manje. Dva minuta kasnije gosti dolaze do vodstva, a u 60. minutu prekid. Jedan od domaćih fudbalera dobio je žuti karton, a to kao da je bio signal da svi igrači krenu prema arbitru iz Trebinja. Dolazi od koškanja, a Karić pokazuje direktne crvene kartone Ivanu Mirkoviću i Daliboru Damjanoviću, i tada nastaje haos. Novi talas napada slijedi prema Kariću, koji u velikoj gužvi dobija na desetine udaraca u gotovo sve dijelove tijela.  Nakon mučnih trenutaka, situacija se nekako smirila, ali od fudbala više nije moglo da bude ništa. Pretučeni Karić uz saglasnost delegata Milorad Pisića donosi odluku da nema nastavka utakmice.

Nažalost, u Višegradu, umjesto fudbala u glavnoj roli nemile scene, a disciplinski organi FSRS će imati pune ruke posla da kazne sve vinovnike ovog skandala.

Uskoro opširnije,…