Da je sport plemenita misija i da tu granice ne postoje moglo se vidjeti i ovog vikenda u Potkozarju. Dario Savić (28), fudbaler Sloge Nektar pred početak prvenstvenog duela Područne lige Banjaluka sa rivalima iz Bronzanog Majdana razvio je transparent na kojem je pisalo: ” Nikolina volim te,..”.

Poruka je bila upućena njegovoj bivšoj djevojci, 19-ogodišnjoj Nikolini, sa kojem  je kako kaže proveo nekoliko najljepših mjeseci u životu. Nažalost, nisu više zajedno, ali Dario je našao orginalan način da pokuša vratiti svoju dragu.

Znam da je čula za ovo. Za sada nema reakcija, ali vjerujem da ćemo opet biti zajedno. Moje srce kuca za Nikolinu – poručio je za naš portal zaljubljeni Dario Savić, koji je svoju ljubav pokazao i tetovažom sa imenom svoje najveće ljubavi.

Dario Savic tetovaza

Nažalost, za sada reakcija sa druge strane nema, a ono što je možda pokvarilo ovu divnu ljubavnu priču jeste epilog utakmice, pred čiji početak se sve ovo i dešavalo. Naime, domaći fudbaleri su fizički nasrnuli na arbitra meča nezadovoljni njegovim suđenjem, a sve kod rezultata od 2:0 za Gomionicu. Šta god bilo, za tako nešto nema opravdanja. Ali to je već neka druga tema, a u ovoj priči o transparentu sa utakmice u Potkozarju, neka pobjedi ljubav, ona između Daria i Nikoline,…