Drugoligaš iz Trna, FK Sloga, je izvršila prozivku i odradila prvi trening!

Od starosjedioca su prisustvovali: Delić, Pilipović, Šarić, Grozdanić, Blagojević, Vuković, Tučić, Golić, Tomičić, Jokanović, Savatić, Milinović, Domuzin.

Opravdano su odsutni bili Ivić, Javorac, Gaćeša, Savić. Pored pet kadeta Joldžića, Jojića, Đukića, Peričevića i Miljevića, koji su od ljeta sa prvom ekipom, jos jedan njihov saigrać Stefan Batić je priključen radu.

Tu su i tri pojačanja Mario Mikić, Stefan Trivan i Srđan Đukanović.

Predstavljen je i novi član Stručnog staba Miroslav Šteković koji će zajedno sa Mladenom Jokićem, Nikolom Crnčevićem i glavnim trenerom Predragom Majkićem činiti Stručni štab Sloge u ovoj sezoni.

Prisutnima se prvo obratio Milenko Petrović i poželio ekipi sreću i da pripreme prođu bez povreda.

Saša Popović, prvi čovjek Sloge je nakon toga, takođe poželio sreću ekipi i predstavio ambicije kluba. A to su pomaci u radu, zdrava radna atmosfera kao i pomak na tabeli.

Predrag Majkić je upoznao igrače sa planom rada i trenažnim procesom. Sloga ce trenirati na stadionu u Trnu, kao i na pomoćnom terenu FK Laktaši kao i kod sportskih prijatelja OFK Spartak na njihovom terenu sa plastičnom podlogom. Zakazano je i pet prijateljskih utakmica za sada.

Što se tiče odlazaka, klub su napustili Janković koji je otišao u FK Borac Kozarska Dubica, te Gašić, Marjanović i Savanović. Postoji mogućnost da jos neko napusti ekipu, prije svih Domuzin, koji je u pregovorima sa prvoligašem Srpske Omarskom.