Milenko Vuleta, šef Stručnog štaba FK Omarska obavio je prozivku i tako zvanično krenuo sa radom za nastavak sezone na drugoligaškom Zapadu. Strateg trećeplasiranog tima nakoj jesenjeg dijela šampiona na raspolaganju je imao 22 igrača.

Prisutni su bili Jokić, Drinić, N. Nišević, D. Nišević, Zdjelar, B. Romanić, Dej. Romanić, Dar. Romanić,  Krecelj, Grahovac, B. Rosić, Pađan, Dej. Romanić (mlađi), S.  Romanić, Delić, Jokćc, Gavranović, Višić, Anđić, Pušac, Lugonja. Opravdano su bili odsutni Hrvaćanin i Begović.

Kada su bile promjene u igračkom kadru, za sada su otišli Veljko Vujković (Bratstvo Kozarac), te Mladen Milaković (Sloga Nektar), a napadač Panić se obreo u Rudar Prijedoru.  Od novih imena za sada je tu Lugonja iz Sloge Nektar.

Kasnilo se sa početkom priprema, ali ako budemo ozbiljni nadoknadićemo sve. vremenske prilike nisu nam išle na ruku, ali kako nama tako i ostalima. U planu su četiri kontrolne utakmice, ali imena rivala za sada još ne znamo. Cilj je ostati u vrhu i nastaviti sa afirmacijom naših mladih igrača –poručio je Milenko Vuleta, strateg drugoligaša iz Omarske.