Fudbaleri Krupe doživjeli su drugi poraz na pripremama u Ohridu u četvrtoj utakmici, a bolji od tima iz Krupe na Vrbasu bio je superligaš Srbije Spartak koji je ostvario pobjedu 2:1. Subotičani su do trijumfa stigli poslije preokreta, jer su Krupljani prvih 45 minuta riješili u svoju korist rezultatom 1:0.
Gol za premijerligaša BiH postigao je Zoran Milutinović u 42. minutu i to je njegov četvrti pogodak u toku ovih zimskih priprema, pa nosi epitet prvog strijelca kluba. U drugom poluvremenu “subotički golubovi”su u posljednjih petnaest minuta, kada je trener Krupe Slobodan Starčević uveo mlađu postavu, postigli dva gola i pobijedili. Strijelci su bili Mudrinski u 75. i Purović u 90. minutu.
U prvom poluvremenu za Krupu su igrali: Kutić, Čomor, Maksimović, Aleksić, Vukotić, Milutinović, Redžić, Ljubenović, Perić, Dujaković, Koljić. U nastavku su ušli: Pupovac, V. Ilić, Vuković, Kartal, Maksimović, Vidović, Savić, Gvozdenović, Šamara, Halilović, Mrđa. Svi igrači su dobili po 45 minuta.
Fudbaleri Krupe na put povratka kući kreću u subotu, a tom prilikom će u Skoplju odigrati posljednji kontrolni meč na pripremama u Makedoniji protiv Rabotničkog (13 časova).

Generanla proba je zakazana za subotu, 18. februar na stadionu u Krupi na Vrbasu protiv premijerligaša Metaleža iz Jajca. Sedam dana prije proljećne premijere i duela sa sarajevskim Željezničarom.