Pred fudbalerima Krupe je poslednji ovosezonski nastup! Sjajnu polusezonu ali i cijelu godinu momci iz kanjona „Tijesno“ zatvoriće gostovanjem u Kaknju kod Mladosti, direktnog rivala u borbi za ulazak u „Ligu za prvaka“. Istina, Krupa se nalazi na „zacementiranoj“ petoj poziciji sa 30 bodova, dok Mladost ima 24, ali sigurno da bi dobar rezultat bio „vjetar u leđa“ da se na proljeće sa što manje znoja dođe do planirane pozicije koja vodi u borbu za Evropu.

Trener Slobodan Starčević vjeruje da se njegova ekipa može vratititi na pobjednički kolosijek poslije „iznenađujećeg“ remija sa Goškom (1:1).

– Maksimalno smo radili proteklu sedmicu, jer želimo ispraviti kiks protiv Goška. Mladost nam je direktan konkurent za „Ligu za prvaka“, i sigurno da imaju svoje planove, želje i ambicije, ali vjerujem da ćemo se i mi nešto pitati u ovom meču. Krupa ima niz nepobjedivosti od 15. oktobra, i bila bi šteta da je prekinemo sada u Kaknju. Barem jedan bod bi zadovoljio naše ambicije – poručio je Starčević.

Jedan od stubova odbrane jeste i Radosav Aleksić, koji vjeruje da on i  njegovi saigrači mogu neokrznuti preskočiti poslednju prepreku u godini.

Naš cilj je poznat, a to je „Liga za Prvaka“. Duel sa direktnim konkurentom, i bodovi vrijede dvostruko. Kiksali smo proitv Goška, i uslijedila je mobilizacija, vjerujem da ćemo slaviti i vraćanje na pobjednički kolosijek –istakao je Aleksić.

Interesantno da Krupa u dosadašnjim duelima sa Mladosti ima 100 odstotan učinak. Tri meča i tri sigurne pobjede. Prošle godine bilo je 3:0 u Krupi na Vrbasu, te trijumf u Kaknju (0:2), a jesenas takođe siguran trijumf (3:1) uz het –trik Fajića. U Krupi nemaju ništa protiv da se serija nastavi…..