Fudbalski sport ima dugu i bogatu tradiciju u ovom selu koje leži na ušću Drine u Savu. Klub se ubraja među najstarije u Semberiji, a u takmičarskoj tradiciji rezultati su uglavnom zadovoljavajući. Ekipa se takmičila u raznim rangovima,  ranije je bila i član Podsaveza Brčko, nastupajući sa ekipama Hajduka iz Orašja, Borca iz Šamca, Lokomotive iz Brčkog i drugim.

Danas je ovaj klub član Područne lige RS grupa Semberija kao četvrti rang. Više od deceniju se igra u ovom rangu pa su svi zadovoljni. Danas igrački kadar uglavnom  čine igrači iz ovog sela, a svake godine se vrši i podmlađivanje.

– Protekla sezona je jedna od lošijih, ali smo se zadržali u ovom rangu. Imamo mladu i perspektivnu ekipu čije vrijeme tek dolazi. Neki naši igrači igraju i u nekim drugim sredinama što pokazuje da se dobro radi. U novu sezonu ulazimo sa ambicijama da se zadržimo u gornjem dijelu tabele i da postanemo stabilan član ove lige. I dalje je prioritet podmlađivaanje – kaže Darko Miljković kapiten i jedan od  najboljih i najiskusnijih igrača.                                                                                 

Mijodrag Jakovljević