Pred Rudar Prijedorom je svakako utakmica istine! Stiže Sutjeska iz Foče, i sve osim pobjede, bilo bi ravno katastrofi za “zeleno-crne”, toga je svjestan i kormilar Vule Trivunović.

-Kada nemate kontinuitet rezultata onda svaku utakmicu dočekujete u nemiru. Teška utakmica je pred nama a svaka sledeća biće još teža. Sutjeska nema šta da izgubi, može samo da dobije. Igramo toplo-hladno, imamo neke probleme ali ostavićemo ih u svlačionici. Bilo šta da radite, a da ne užibate u tome, ne možete da računate na rezultat. Imamo i kadrovskih problema, ali svi oni koji izađu na teren isključivo će igrati zbog sebe, pa onda svih ostalih. Dakle, hrabro i odvažno u nova iskušenja – poručio je Trivunović.

Prvotimac Aleksandar Ignjatović svjestan je svih problema, ali vjeruje da se kriza može i mora prevazići.

-Nije atmosfera na nivou. Očekuju nas tri utakmice do kraja jeseni, i pokušaćemo da izvučemo maksimim iz njih, i onda hladne glave odemo na pauzu i razmislimo o svemu. Imamo podršku ljudi iz kluba. Važna utakmica sa Sutjeskom, moramo da slavimo da bi se nečemu nadali u budućnosti – naglasio je Ignjatović.

Utakmica u Prijedoru igra se u subotu sa početkom u 13.00 časova.