Nema sumnje da su Laktaši Admiral Bet odradili sjajan potez proteklog ljeta, jer malo je reći da su pogodili sa pojačanjima!

Iako su zaigrali u rangu više, ambicije i sve ono što prati elitu Srpske ostale su iste, pobjedničke, pa su tako i ciljano dovođenja pojačanja, koja su eksplodirala u prvih osam kola, jer su njih četvorica postigli čak 20 pogodaka!

Kvartet Ognjen Škorić, Bojan Marković, Dejan Bosančić i David Vuković je pokazao sav svoj raskoš, i nema sumnje da će predstavljati tvrd oah za sve u nastavku sezone, a neće biti iznenađenje da ih vidimo i u borbi za najviši plasman, ako nastave ovim tempom, jer sada iza sebe imaju četiri vezana trijumfa.

Škorić i Marković postigli su po sedam pogodaka, dok su Bosančić i Vuković tri puta savladavali protivničke golmane.

I ovo pokazuje da Uprava Laktaša na čelu sa predsjednikom Miroslavom Bojićem i direktorom Igorom Radeljićem je temeljno analizirala sve moguće aspekte, između nekoliko potencijalnih riješenja, izabravši ono najbolje, a to je u ovom trenutku kvartet koji je uspješno u tim uklopio trener Miljan Bajić.

Slijedi duel sa Kozarom, u kojem i pored komšijskog rivaliteta, Laktaši ne bi smjeli imati problem, a onda i veliki derbi u Krupi na Vrbasu, koji će najvjerovatnije predstavljati i derbi cijele jeseni, jer sastaće se dvije ekipe koje su u prvih osam kola pogađali protivničke mreže čak 54 puta.

Neka i to bude spektakl…..