Fudbaleri Gorice igraju odlično ove jeseni na drugoligaškom Zapadu! Nalaze se na diobi druge pozicije sa 15 bodova, jednim manjem od lidera Borca, a baš sastav iz Kozarske Dubice pao je u Šipovu proteklog vikenda! Veliki trijumf donio je Branko Peno u finišu meča, obradovavši tako armiju navijača Gorice, koji će nedjelju, 18. septembar pamtiti dugo, dugo….Razlog je otvaranje nove tribine na stadionu u Šipovu, koja je u derbiju primila oko 600 gledalaca, a ako fudbaleri Gorice nastave igrati u ovakvom ritmu, nema sumnje da će i novoizgrađene tribine biti tijesne da prime sve one koji žele pružiti podršku izabranicima trenera igrača Duška Sakana. Sakan je još uvijek i igrač, i to pravi majstor, a uz spomenutog Penu i Stanka Malinovića predstavlja trio za kojim čeznu i mnogi prvoligaški klubovi.

Tribinu je svečano otvorio načelnik Šipova Milan Kovač, a sve ljubitelje fudbala obradovao je i potez Mladena Ilića, predsjednika Skupštine grada Banjaluka, ali i velikog sportskog prijatelja Gorice, koji je donio komplet sportske opreme za trening fudbalerima.

U Šipovu duvaju neki novi vjetrovi, hoće li “nanijeti” prema Prvoj ligi, vidjećemo, ali posjeta i podrška koju ima ovaj kolektiv davno je zaslužio elitu. Na igračima je da tu energiju prenesu i na zeleni teren…..