Jesenja polusezona u Područnoj ligi Modriča – Šamac je završena, a fudbaleri Kladara su, nakon lošeg starta, u finišu prvenstva pružili odlične partije i na kraju završili na 5. mjestu sa osvojenih 24 boda.

Međutim, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, krenulo je sa osipanjem, kako Uprave kluba, tako i igračkog kadra.

– Nakon punih 10 godina, došlo je vrijeme da se povučemo sa svih funkcija u klubu. Bili smo i uprava, i igrači, i ekonomi, kosili igralište, prali dresove, sakupljali igrače i sve ostale poslove, ali svemu dođe kraj. Brat Marko, predsjednik kluba i mjesne zajednice Kladari Jovica Simić i ja, odlučili smo da stavimo tačku na angažman u FK “Kladari”. Zahvalio bi se svima koji su nam pomagali u radu u proteklih 10 godina, kao i svim igračima, a zahvalio bi i onima koji su nas prozivali i kritikovali radi svog sitnog interesa, ističe Milan tešić, dojučerašnji član uprave FK “Kladari” iz Kladara nadomak Modriče.

On ističe da odlazi tužan, ali ipak svjestan da dolaze teška vremena ne samo za fudbal, nego i i sport u cjelini.

– Odlazim jako tužan iz svog voljenog kluba, kojem sam dao sve, ali jednostavno više nemam snage, niti volje da se borim. Presrećan sam, jer sam kroz ovu deceniju stekao veliki broj prijatelja, u protivničkim igračima, službenim licima, sportskim radnicima i ta prijateljstva ostaće za cijeli život, naglašava Tešić.