Doskošarnji prvotimci Krupe Nemanja Vukmanović i Nikola Dujaković novi su fudbaleri Borca. Ovaj tandem sa banjalučkim premijerligašem potpisao je ugovor na tri godine.

Nikola Dujaković je rođen 1996. godine, a nakon završetka juniorskog staža u Borcu, 2015. godine se preselio u tabor Krupe. Za klub iz kanjona Vrbasa, Dujaković je odigrao 133 meča u svim takmičenjima i postigao 14 golova, uz 8 asistencija.

– San svakog dječaka koji prođe omladinsku školu Borca jeste da zaigra na Gradskom stadionu, tako je i sa mnom. Došao sam kao zreo igrač, imam iza sebe tri sezone u Premijer ligi BiH. Poznajem sve igrače, odlično su me prihvatili. Znam šta je Borac, šta klub znači gradu i navijačima i siguran sam da ćemo nastaviti u istom ritmu iz prošle sezone. Borac je veliki klub i siguran sam da ćemo se boriti za oba trofeja. Jedva čekam da istrčim na Gradski stadion, pred ove navijače. Drago mi je, naravno, što je i Siniša tu i što ću dijeliti svlačionicu sa bratom. On mi je velika podrška i siguran sam da će mi mnogo pomoći – rekao je Nikola Dujaković.

Nemanja Vukmanović, rođen 1999. godine. Prošle sezone je na 18 utakmica u m:tel Premijer ligi BiH postigao 1 pogodak, a tokom karijere, nastupao je još za Metalac iz Gornjeg Milanovca i beogradski Sinđelić.

– Jako sam srećan što sam došao u veliki klub kao što je Borac. Zahvalio bih se, takođe, upravi i stručnom štabu i nadam se da ću opravdati njihova očekivanja. Imamo isti cilj, a to je da opet osvojimo titulu – istakao je Vukmanović.