Iako još nije završen grupni dio takmičenja međunarodnog pionirskog turnira “Trofej Banjaluka 2016”, već sada su poznati finalisti!

To su domaćin OFK Sport team i Čukarički. Dvije ekipe koje su vezane i poslovno – tehničkom saradnjom pokazale su najviše u po dvije utakmice i zasluženo će se u nedjelju od 15.30 časova boriti za trofej pobjednika.

Mladi banjalučani su u derbiju grupe A bili bolji od Vojvodine (1:0), koja je u Banjaluku stigla čak sa šest reprezentativaca Srbije, a onda su deklasirali i Bambi iz Tuzle (5:0).

Ekipa s Banovog Brda je poigravala se u grupi B sa FA Savo Milošević (8:0), a u pravom derbiju i možda najljepšem meču danu bili su bolji i od Sarajeva (3:2) nakon preokreta i vodstva “bordo” tima.

Odigrali smo odličnu utakmicu sa Vojvodinom! Bilo je sve na svom mjestu i sada s nestrpljenjem čekamo finale. Prošlog vikenda smo poraženi u prijateljskom meču. Oni zaista igraju fenomenalno, i prepuštamo im ulogu favorita, ali sasvim sigurno nećemo se tako lako predati. Pozivam banjalučku publiku da dođe na “Predgrađe”, jer zaista imaće šta da vidi. Sama činejnica da su iza nas velikani poput Sarajeva, Vojvodine, ekipe iz Rijeke, Tuzle, Zenice,…dovoljno govori za sebe – poručio je trener OFK Sport Team Radomir Popović.

Rezultati prvog dana:

OFK Sport Team – Vojvodina 1:0

Čukarički – FA Savo Milošević 8:0

Tempo – Bambi 1:1

Pomorac – Sarajevo 0:2

OFK Sport Team – Bambi 5:0

Tempo – Vojvodina 0:2

Čukarički – Sarajevo 3:2

Pomorac – FA Savo Milošević 0:0

Detalje sa nekih utakmica pogledajte u našem video izvještaju: