Ostalo je još nekoliko časova do odbrojavanaj, ali sve je spremno za spektakl gradu Laktašima!

Fudbaleri Laktaša u okviru 29. kola Druge lige Zapad Republike Srpske dočekuju ekipu Slobode iz Mrkonjić Grada.

Ekipa Laktaša je tri kola prije kraja prvenstva ostvarilia titulu te im ova utakmica nema rezultatski značaj.

Igor Radeljić, direktor Fudbalskog kluba Laktaši kaže da je nova uprava samim dolaskom u klub vrijedno radila u saradnji sa šefom stručog štaba te da rezultati nisu izostali.

 – Napravili smo dobar igrački kadar, podržala nas kompletna privreda Grada Laktaši, gradonačelnik grada Miroslav Bojić i napravljen je ovaj rezultat – rekao je  Radeljić.

U saradnji sa Fudbalskim savezom Republike Srpske biće napravljen teren sa vještačkom travom koji im je neophodan kako bi sve kategorije mogle nesmetano da treniraju.

Radeljić ističe da u narednoj sezoni planiraju da naprave iskorak, da budu konkurentni i da se pojačaju sa nekoliko dobrih igrača.

Trener Laktaša, Miljan Bajić kaže da nije bilo lako ostvariti ovakav rezultat. Ističe da su zadovoljni sezonom koju su završili sa samo jednim porazom.

Danas će u Laktašima biti održan i jedan humanitarni meč gdje će najmlađi članovi Fudbalskog kluba Laktaši odigrati utakmicu sa svojim vršnjacima sa Kosova i Metohije.

– Zahvaljujem se Fudbalskom klubu Laktaši što su posredstvom našeg odbora doveli djecu sa Kosova i Metohije, na ovaj veliki dan za Laktaše. Djeca će ovom prilikom steći i nove prijatelje i njima to mnogo znači – rekao je Milorad Arlov, predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji.

Arlov je istakao da se nada da će se ovakva akcija održiatii sa drugim klubovima te postati tradicija.

“RTRS”