Fudbaleri Sutjeske savladali su na “Policama” domaći Leotar u kontrolnoj utakmici (1:3). Utakmica je imala čudan tok, jer je domaćin dlično počeo meč, čak i poveo pogotkom Vučića na asistenciju Prela u 21. minutu. Međutim, sve ostalo je bilo na strani gostiju iz Foče. Prednost “Lea” je trajala sve do 44. minuta kada Šuka, nakon centaršuta sa ivice kaznenog prostora, postiže gol za izjednačenje.

U nastavku utakmice u viđena je sasvim druga slika na terenu, jer je došlo je do pada u igri ekipe sa “Polica”.

Gosti su to iskoristili i Šuka u 54. minutu na sličan način kao i kod prvog gola postiže pogodak i dovodi Fočake u vođstvo. Minut prije kraja utakmice, nakon prodora R. Drakula preko lijeve strane, lopta dolazi do Božovića koji sa desetak metara postiže treći gol za svoju ekipu.

Došlo je do neshvatljivog pada u drugom poluvremenu i olako smo shvatili i doživljavali neke stvari koje su se dešavale i u prošloj polusezoni –  rekao je pomalo ljutito trener Leotara Rajko Mičeta.

On je dodao da će u narednih dvadesetak dana raditi na podizanju tehničke i fizičke forme, čime bi trebali da uđu spremni u nastavak proljećnog dijela prvenstva na drugoligaškom Istoku.