Saga oko trenera Kozare nikako da dobije epilog. Velim Stojnić podnio ostavku, pa Baja do demantuje, i tako ukrug, a u gradiškom prvoligašu po svemu sudeći ni sami neznaju šta hoće! Direktor Bjelajac tvrdi jedno, a trener ga demantuje. Pametnom dosta da shavati da nešto smrdi u gradu na Savi, koji je donedavno važio za sredinu u kojoj bi rado igrali svi, a danas od kluba bježe i njegova djeca, ili tačnije, otjerani su pogrešnom politikom koja je dovela do toga da skoro osnovana škola fudbala (Stars) ima više klinaca nego klub koji decenije broji!

Ipak, nećemo daleko, u ovoj priči je glavni Velimir Stojnić, koji tvrdi da je sa Kozarom napravio veliki uspjeh, drži šestu poziciju Prve lige, od 12 ekipa. Izvor blizak klubu iz Gradiške istakao nam je i ovo:

Iz cijele regije, tu prije svega mislimo na Gradišku i Banjaluku nudilo se dosta igrača. Nikoga nije uzeo, već je dovodio polovonjake iz Srbije,Koreje,…Kozarina kompletna škola fudbala igra u Dubravama, Žeravici, i okolnim klubovima. Vrhunac tragedije bio je dolazak Sandra Marina, iz Hrvatske. Otjerani su Srndović, Mirković, Malbašić, Berić i ko zna koliko još momaka koji su ginuli za kozarin grb. Šuška se i da se talio sa igračima, a svlačionicu je uvijek držao na pola, ali dobro pazeći da njegova većina uvijek vlada– istakao nam je izvor iz Uprave FK Kozara.

Očigledno da Stojnić neće nastaviti posao u Gradišci, jer očekuje se Skupština kluba na kojoj će sasvim sigurno sljedom političkih promjena doći i do reorganizacije unutar kluba. Hoće li Gradski stadion ponovo biti fudbalski bastion, teško je reći, ali u nove pobjede i poraze krenuće bez Baje.