Sudija Dean Jokić iz Teslića sudi u Drugoj ligi RS, grupa “zapad”, a često i na Regionalnoj ligi RS, grupa “centar”, gdje nakon suđenja, klubovi uglavnom šalju saopštenja o njegovom “poštenju”. Ovoga puta svoj šou imao je u Batkuši, gdje su se sastali imenjaci. Rezultat je glasio 1:1, a klub iz Batkuše imao je brojne zamjerke na suđenje Jokića. Poslije ovog kola, čak dva kluba žale se na suđenje. Nakon što smo objavili saopštenje “Ukrine” iz Čečave na suđenje Milana Bukejlovića u Osječanima https://pravdabl.com/ukrina-ljuta-na-sudiju-bukejlovica/, evo šta kažu Batkušani:

Danas smo u Batkuši na fudbalskoj utakmici između FK “Hajduk” Batkuša i FK “Hajduk” Kožuhe prisustvovali cirkusu i lakrdiji u režiji “lakrdijaša” glavnog sudije Deana Jokića!
Suđenje je ličilo na sve osim na fer i korektno!
Po nalogu, “lakrdijaš” Jokić je nastavio svoj čarobni niz, da oštećuje i masakrira fudbalske klubove sa opštine Šamac!
Na današnjoj utakmici lakrdijaš Jokić je podijelio domaćoj ekipi 7 žutih i 2 direktna crvena kartona!
Osim toga lakrdijaš Jokić je pri rezultatu 1:0 za domaćina, poništio čist gol za 2:0, izmislivši nepostojeći prekršaj nad odbrambenim fudbalerom koji je promašio loptu i sam pao! Nakon toga nije dosudio prekršaj nad odbrambenim fudbalerom domaćina, iz akcije iz koje je došlo do penala za gosta! Suvišno je govoriti da je sudija Jokić svaki kontakt sa gostujućim fudbalerima okarakterisao kao prekršaj, a kontakt i očigledan prekršaj nad domaćinom nije svirao!
Nakon masakra nad FK Crkvinom, lakrdijaš Jokić je nastavio da teroriše regionalnom ligom centar!
Ako je ovo fudbal, i ako će Područni fudbalski savez Doboj na čelu sa predsjednikom Kršićem ostati nijem na ovakva dešavanja i lakrdije, onda će FK “Hajduk” Batkuša i ostali fudbalski klubovi sa opštine Šamac pokrenuti inicijativu za istupanjem iz regionalnog takmičenje, i preregistraciju u drugi područni savez!
Želim isto da iznesem i pohvale za dvojicu pomoćnika na današnjoj utakmici Dejana Lazića i Slavišu Gligorića koji su sudili fer i korektno po fudbalskim pravilima!